Нет нарушениям тайны голосования, в Латвии!

Quoted post

andrejshapal

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

2012-03-02 11:35

#35: aivkri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

Ну так, они своих, русских били. Вам, Латышам они довали. Завозили технику, развивали промышленность. Какого чёрта вы на них гоните. Вам они ничего плохого не сделали. Все говорят про большевиков... а сколько людей погубили немцы? Сколько Американцы? Большевики это капля воды... Начите думать своей головой, а не головый национального самосозднания, которую создаёт правительство. ОЧНИТЕСЬ!

Ответы

aivkri

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

2012-03-02 12:20:07

#43: andrejshapal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

Lielinieki sita visus un ne tikai savējos. Lielinieki = fašisti, es lieku vienādības zīmi.

Dzimtene manā izpratnē ir kas vairāk par BMW mājas pagalmā un bagātīgi klātu galdu. Valsti jeb zemi, kurā dzīvo ir jāmīl un jāciena. Bet ko nu, es te skaidroju, Jums ir citas prioritātes, primāri - valodas komforts un materiālā labklājība. Man ir 53 gadi un pa šiem gadiem esmu gana redzējis, ka vairumam krievu izšņaukt degunu, nospļauties un nomest izsmēķi uz ielas tīrais nieks - "ne mana cūka, ne mana druva". Jūsuprāt, krievs ir iekarotāju tautas pēctecis un tagad notiek cīniņš, referendums par krievu valodu, tāds iegansts vien ir.

Lielkrievu šovinisms – ideja par krievu valodas, kultūras un pašas tautas kvalitatīvu pārākumu pār citām tautām – tika kultivēts ne tikai cara laikos. Tas turpinājās pat ''internacionālajā'' PSRS – kāds gan brīnums, ja sastopamies ar to arī mūsdienās.