Нет нарушениям тайны голосования, в Латвии!

Quoted post

aivkri

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

2012-03-02 12:20

#43: andrejshapal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

Lielinieki sita visus un ne tikai savējos. Lielinieki = fašisti, es lieku vienādības zīmi.

Dzimtene manā izpratnē ir kas vairāk par BMW mājas pagalmā un bagātīgi klātu galdu. Valsti jeb zemi, kurā dzīvo ir jāmīl un jāciena. Bet ko nu, es te skaidroju, Jums ir citas prioritātes, primāri - valodas komforts un materiālā labklājība. Man ir 53 gadi un pa šiem gadiem esmu gana redzējis, ka vairumam krievu izšņaukt degunu, nospļauties un nomest izsmēķi uz ielas tīrais nieks - "ne mana cūka, ne mana druva". Jūsuprāt, krievs ir iekarotāju tautas pēctecis un tagad notiek cīniņš, referendums par krievu valodu, tāds iegansts vien ir.

Lielkrievu šovinisms – ideja par krievu valodas, kultūras un pašas tautas kvalitatīvu pārākumu pār citām tautām – tika kultivēts ne tikai cara laikos. Tas turpinājās pat ''internacionālajā'' PSRS – kāds gan brīnums, ja sastopamies ar to arī mūsdienās.

Ответы

andrejshapal

#48 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

2012-03-02 17:29:59

#44: aivkri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18. februāra referendums

Вы хоть знаете, кто такие фашисты? Это люди, которые призерают (и как правило уничтожают) другие национальности. Давайте сравним, сколько русских угробил Ленин, и сколько других? Это русские должны ругаться, вас Ленин не трогал. Вас трогали другие. При большевиках Латвии дали свободу. Хотя те же латыши (стрелки) попытались страну обратно захватить. Ва чего жаловаться? Вас не трогали. Как рассказывла одна латышская бабушка, в советское время нас никто не трогал, если колбасу из мяса, пили молоко из под которы. А теперь? Ваша политика неверная. Она губит людей. И вы считаете, что ничего не надо менять?

Кем вы работаете?