ПРО ПОВНУ ЛІКВІДАЦІЮ ІНСПЕКЦІЇ ДАБК

Связаться с автором петиции

Эта тема для обсуждения была автоматически создана из петиции ПРО ПОВНУ ЛІКВІДАЦІЮ ІНСПЕКЦІЇ ДАБК.


Гость

#1

2014-11-12 10:48

Підтримую петицію, оскільки існування ДАБІ не підвищує якість проектної документації, не полегшує інвестиції в нерухомість, не створює можливості розвитку будівельної галузі а лише гальмує інвестиції та розвиток, ускладнює отримання дозволів та будівництво, створює умови для корупційної діяльності.

Богдан

#2

2014-11-12 13:01

Різного роду інспекції і контролюючі органи в галузі будівництва насправді і наразі більше займаються хуйньою ніж реальними державотворчими справами. Тримаємо на шиї дармоїдів які нам же і заважають спокійно жити.

P/S Так, звичайно розумію, проблема не лежить виключно в площині ДАБК чи інших ВИКОНАВЦІВ, проблема глибше на рівні законотворчих процесів. Копати треба туди.

Ігор
Гость

#3

2015-12-28 08:22

Привід не довіряти ДАБК більш ніж наглядний тим, що немає жодного протокола в інспекції з позитивною перевіркою. Штрафи просто не реальні, сума яких в деяких випадках, у рази привищує прибуток. Робота органа заснована на хабарі! Зрозуміло було коли нею керував син Рибака, але і зараз хтось має хист від цього "ПРИБУТКУ". Згідний також в проведенні люстрації всіх працівників інспекції. Якщо є в країні корупція, то тут вона реальна та не прикрита. Приклад: завуження віконного пройома на 30мм. Недолік, який не вліяє на конструктив та ліквідується за годину - штраф 46тис грн  СС-2 (зараз , згідно підвищення мінімалки більше) Робіть висновки.